Book din fototid hos:

Japanphoto Hjørring:

98 90 27 00

 

Den Store dag
Det handler om en ting som fotograf på den store dag, det er forberedelse. Det er vigtigt at alt "spiller". Udstyret skal være efterset og klar. Back-up udstyret skal være klar i tilfælde af nedbrud, og der skal altid være en plan B, hvis vejret skulle drille.

Første skridt
Fotografen og brudeparret mødes og snakker om forventninger til billeder.! Hvor lang tid vil I bruge på fotograferingen, hvilken stil vil I have taget billederne i? Skal det eks. være råt? Skal det være romantisk? Skal de være meget klassisk? Eller total utraditionelt?

Pris
Aftal pris med fotografen. Hvor mange timer skal I bruge ham på den store dag, og hvordan ønsker I slutresultatet? Skal det ende op en en flot mappe med kreativt redigerede billeder, måske en kæmpe poster til væggen eller bare en DVD med de redigerede billedfiler ?

Når tid, sted og pris er på plads!
Brudeparet og fotografen snakker altid sammen 1-2 dage før brylluppet for lige at tjekke op på vejret og at alt i tidsplanen holder. Det er også normalt at et brudepar kontakter fotografen, hvis de kommer på nye ideer og locations.

                         Eksempel på en brudemappe med kreativ opsætning 

                        Foto: Kristian Bast    Opsætning og red: Sandra Buus